ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Η ποιότητα των υλικών της μάσκας επιτρέπει στον χρήστη να αναπνέει κανονικά.

Παραγωγή ιατροτεχνολογικού υλικού

Η ομάδα της FMS EL δημιουργήθηκε με σκοπό την παραγωγή ιατροτεχνολογικού υλικού με προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απαντώντας στις ανάγκες της εποχής για επώνυμα, ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα.

Διαθέτοντας επαγγελματική εμπειρία ετών, αλλά και ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες της εποχής σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές εξελίξεις, προχωρά σήμερα δυναμικά στην Ελλάδα, στην παραγωγή χειρουργικής μάσκας υψηλής ποιότητας, μίας χρήσης (στην Ελλάδα), τηρώντας τις Ευρωπαϊκές Κοινοτικές οδηγίες και τις προδιαγραφές των αρμόδιων Ελληνικών Οργανισμών, σχετικά με την τήρησή τους.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Ειδικές τιμές για επαγγελματίες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο orders@fmsell.com

Φιλοσοφία της εταιρείας

Η κάλυψη της ανάγκης της εποχής για χρήση επώνυμης μάσκας πραγματικής προστασίας, εξυπηρετώντας το κοινωνικό σύνολο με τον καλύτερο τρόπο. Ο στόχος της εταιρίας είναι κυρίως κοινωνικός: Η πραγματική προστασία του πληθυσμού σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η βασική αρχή της φιλοσοφίας μας.

Τήρηση Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών

Προστασία του Πληθυσμού

Επαγγελματική Εμπειρία Ετών

Παραγωγή

ECO Friendly

Προϊόντα

Οι μάσκες που παράγονται στις εγκαταστάσεις μας είναι μίας χρήσης, Τύπου Ι και Τύπου ΙΙ κατά ΕΝ 14683:2019+AC, τριών στρωμάτων με επιρρίνιο έλασμα, για τέλεια εφαρμογή στη μύτη και λάστιχα στήριξης στα αυτιά στοχεύοντας στην απόλυτη προστασία από εισχώρηση αφιλτράριστου αέρα.
Το κύριο και σπουδαιότερο χαρακτηριστικό τους είναι η κορυφαία ποιότητα και η συμμόρφωσή τους στους Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Κοινότητας «με βάση την Κοινοτική Οδηγία 93/42 και υπάγονται στη δικαιοδοσία του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)».
Χάρη στα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη, αποτελώντας μια σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή στην Ελλάδα , στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας

Scroll to Top

ΕΠΩΝΥΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ 100% ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΠΝΟΗ!