ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές της fmsell.com πραγματοποιούνται μόνο διαδικτυακά και μέσω courier. Η χρέωση είναι 3,5€ για την Ελλάδα και 30€ για την Κύπρο. Για λοιπούς προορισμούς θα πρέπει να υπολογιστεί κατά περίπτωση.
Η επεξεργασία της παραγγελίας σας, συνήθως διαρκεί μία ημέρα και μόλις αποσταλεί μέσω courier, σας παραδίδεται μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες (αναλόγως το μέρος αλλά και τη χώρα της αποστολής).
** Σε περίπτωση που η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη (σύμφωνα με την courier) η επιπλέον επιβάρυνση ανέρχεται στα 2€ και η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει έως και 3 εργάσιμες ημέρες.
** Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για δέματα έως και 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 4€ για προορισμούς Ελλάδας.
Δε φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στην εταιρεία αποστολής. Πάντοτε στέλνουμε ένα email επιβεβαίωσης στον πελάτη για την αποστολή της παραγγελίας του, καθώς και τον κωδικό που παίρνουμε από την Εταιρεία Courier (Tracking number), τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας, μέχρι να την παραλάβετε.
Όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται με ασφαλή τρόπο, ώστε να τα παραλαμβάνετε άθικτα και αποστέλλονται σε εσάς ασφαλισμένα. Δε φέρουμε καμιά ευθύνη για ζημιά των αντικειμένων που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά τους.

Για χώρες εκτός Ελλάδας και Κύπρου στείλτε email στο info@fmsell.com για υπολογισμό κοστους αποστολής.

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας

Scroll to Top

ΕΠΩΝΥΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ 100% ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΠΝΟΗ!